Voor opdrachtgevers

Horeca personeel gezocht? I Baristi regelt het voor u.
Zoekt u op korte termijn extra personeel, heeft u tijdens drukke periodes extra personeel nodig of zoekt u personeel om in te zetten tijdens evenementen? Wij zorgen voor de juiste match tussen onze ‘horecatoppers’ en de in te vullen vacature.


Onze ‘horecatoppers’ voeren uiteenlopende horeca werkzaamheden uit, waarbij klantvriendelijkheid voorop staat. De ‘horecatoppers’ zijn ook inzetbaar op feesten, partijen en evenementen. Onze ‘horecatoppers’ zijn flexibel inzetbaar, van vroeg tot laat en van weekenden tot doordeweeks. Onze ‘horecatoppers’ steken graag de handen uit de mouwen en zorgen dat het uw klanten aan niets ontbreekt.

Doe gerust een vrijblijvende aanvraag. Laat ons daarbij weten waar, wanneer en voor welke werkzaamheden u op zoek bent naar horeca personeel. We nemen dan graag contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. We bespreken de mogelijkheid van het dragen van werkkleding, hierbij is er zowel de mogelijkheid dat onze ‘horecatopper’ uw kleding draagt, maar ook hebben wij onze eigen werkkleding beschikbaar.

Naar aanleiding van de aanvraag ontvangt u informatie over de tarieven die we berekenen en zoeken we naar de juiste match tussen uw aanvraag en onze ‘horecatoppers’. Wij zijn met ons backoffice programma NEN 4400-1 gecertificeerd. De NEN 4400-1 norm stelt eisen aan in Nederland gevestigde uitzenders. De norm focust op een correcte afdracht van belastingen en sociale premies. Doel van de norm is het beperken van het risico voor opdrachtgevers op naheffingen en boetes van de belastingdienst, de arbeidsinspectie en andere overheidsinstanties. Daarnaast is ons backoffice programma aangesloten bij de NBBU.

Na overeenstemming maken we de aanvraag administratief in orde, waarbij we een samenwerkingsovereenkomst opstellen. We bevestigen de te leveren diensten en maken de aanvraag definitief.

Onze ‘horecatoppers’ zullen tijdig op de afgesproken datum en tijdstip aanwezig zijn. Onze toppers hebben horeca trainingen genoten, waardoor zij over de benodigde vaardigheden beschikken. Zo zorgen we ervoor dat de inzet optimaal is.

Na afloop van de inlening van onze ‘horecatoppers’ kijken we graag terug op de aanvraag. Indien er verbeterpunten naar voren komen nemen we die graag mee en wellicht zijn er mogelijkheden tot de inzet van ons personeel in de toekomst.

Zoekt u ‘horecatoppers’? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Of vul een belverzoek in