‘Horecatoppers’ gezocht!

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan in de horeca? Wil jij verdienen boven het minimum loon? Stop met zoeken en meld je aan bij I Baristi.

Ben jij onze ‘horecatopper’?
Een ‘horecatopper’ is:
– Op zoek naar een leuke afwisselende baan
– Graag werkzaam in teamverband
– 16 jaar of ouder
– Fulltime of parttime beschikbaar
– Iemand met een goede dosis humor
– Flexibel en regelmatig beschikbaar

Voldoe je aan bovenstaande criteria? Dan zoeken wij jou! Inschrijven kan eenvoudig via het inschrijfformulier.

Wat bieden wij?
I Baristi zorgt ervoor dat medewerkers een uitdaging vinden in de horecabranche. We werken met diverse opdrachtgevers; van redder in nood bij de lokale horeca tot werken bij evenementen, feesten en partijen.

Wat gebeurt er na aanmelding?
Binnen een werkdag zullen wij telefonisch contact met je opnemen. Na aanmelding volgt er een telefonisch kennismakingsgesprek. Na wederzijds enthousiasme om te starten bij I Baristi als een van onze ‘horecatoppers’, schrijven we je direct in.
Na inschrijving behoor je tot ons ‘horecatoppers-team’. Als ‘horecatopper’ begeleiden we je bij de opdrachten die je krijgt. Ben je nog niet bekend met de horeca dan leiden we je op. Uiteraard is het nadien tijd voor je welverdiende loon. Wij betalen wekelijks de gewerkte uren uit. Bovenop je salaris ruim boven het minimum loon ontvang je ook je vakantiegeld en de toeslagen waar je recht op hebt! Dit zal netjes iedere woensdag op je rekening gestort worden.