‘Horecatoppers’ gezocht!

Ben jij op zoek naar de ideale bijbaan in de horeca? Wil jij verdienen boven het minimum loon? Stop met zoeken en meld je aan bij I Baristi.

Ben jij onze ‘horecatopper’?
Een ‘horecatopper’ is:
– Op zoek naar een leuke afwisselende baan
– Graag werkzaam in teamverband
– 18 jaar of ouder
– Fulltime of parttime beschikbaar
– Iemand met een goede dosis humor
– Flexibel en regelmatig beschikbaar

Voldoe je aan bovenstaande criteria? Dan zoeken wij jou! Inschrijven kan eenvoudig via het inschrijfformulier.

Wat bieden wij?
I Baristi zorgt ervoor dat medewerkers een uitdaging vinden in de horecabranche. We werken met diverse opdrachtgevers; van redder in nood bij de lokale horeca tot werken bij evenementen, feesten en partijen.

Wat gebeurt er na aanmelding?
Binnen een werkdag zullen wij telefonisch contact met je opnemen. Na aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek. Na wederzijds enthousiasme om te starten bij I Baristi als een van onze ‘horecatoppers’, schrijven we je direct in.
Na inschrijving behoor je tot ons ‘horecatoppers-team’. We bieden je een horecatraining om je de basis van werken in de horeca te leren.
Wanneer je de training hebt gevolgd ben je klaar voor je eerste opdracht. Als ‘horecatopper’ begeleiden we je bij de opdrachten die je krijgt. Uiteraard is het nadien tijd voor je welverdiende loon. Wij betalen wekelijks de gewerkte uren uit. Dit zal netjes op je rekening gestort worden.